≡ Menu

Durian Belanda Ubat Penyakit kanser

Durian Belanda 1

Durian Belanda Ubat Penyakit kanser

Durian Belanda atau Soursop, buah dari pohon Graviola adalah pembunuh semulajadi sel kanser yang ajaib dengan 10 ribu kali lebih kuat dari pada terapi kemo. Tapi kenapa kita tidak tahu?

Kerana salah satu perusahaan dunia telah menutup rahsia penemuan penyelidikan tentang khasiat buah ini sebaik mungkin, mereka ingin agar dana penyelidikan yang dikeluarkan sangat besar, selama bertahun-tahun, ditambah pula keuntungan yang melimpah dengan cara menjadikan pohon Graviola Sintetis sebagai bahan utama ubat rawatan kanser.

Pohonnya rendah, di Brazil dinamai ‘Graviola’, di Sepanyol ‘Guanabana’ bahasa Inggeris dipanggil ‘Soursop’. Di Indonesia , dikenali sebagai buah Sirsak manakala di Malaysia dipanggil sebagai Durian Belanda. Buahnya agak besar, kulitnya berduri lembut, isi buah berwarna putih, rasanya masam-masam manis , dimakan dengan cara membuka kulitnya atau dibuat jus.

Khasiat dari buah durian belanda ini memberikan kesan anti tumor / kanser yang sangat kuat, dan terbukti secara perubatan menyembuhkan segala jenis kanser. Selain menyembuhkan kanser, buah ini juga berfungsi sebagai anti bakteria, anti fungus , berkesan melawan berbagai jenis parasit dan cacing, menurunkan tekanan darah tinggi, kemurungan, stress, dan menormalkan kembali sistem saraf yang kurang baik.

Salah satu contoh betapa pentingnya kewujudan Institut Sains Kesihatan bagi orang-orang Amerika adalah kerana institut ini telah membuka tabir rahsia buah ajaib ini. Fakta yang membingungkankan adalah: Jauh dipedalaman hutan Amazon, tumbuh ‘pohon ajaib’, yang akan merubah cara berfikir anda, doktor anda, dan dunia mengenai proses penyembuhan kanser dan harapan untuk bertahan hidup.

Durian Belanda 2

Hasil penyelidikan membuktikan “pohon ajaib” dan buahnya ini :

i) Menyerang sel kanser secara efektif dan semulajadi, TANPA rasa mual, berat badan turun, rambut gugur, seperti yang terjadi pada terapi kemo.

ii) Melindungi sistem kekebalan tubuh dan mencegah dari jangkitan yang mematikan.

iii) Pesakit merasakan lebih kuat, lebih sihat selama proses perawatan / penyembuhan.

iv) Menambah tenaga dan penampilan fizikal semakin bertambah baik.

Sumber berita sangat mengejutkan ini berasal dari salah satu pengeluar farmasi terbesar di Amerika . Buah Graviola telah diuji lebih dari 20 makmal, sejak tahun 1970-an hingga beberapa tahun berikutnya.

Hasil ujikaji dari ekstrak (sari) buah ini adalah :

1. Secara berkesan memilih sasaran dan membunuh sel jahat dari 12 jenis kanser yang berbeza, diantaranya kanser : Usus Besar , Payu Dara , Prostat, Paru-Paru dan Pankreas.

2. Daya kerjanya 10,000 kali lebih kuat dalam memperlambatkan pertumbuhan sel kanser dibandingkan dengan Adriamycin dan Terapi Kemo yang biasa digunakan!

3. Tidak seperti terapi kemo, ekstrak buah ini secara selektif hanya memburu dan membunuh sel-sel jahat dan TIDAK membahayakan atau membunuh sel-sel yang sihat.

Penyelidikan telah dilakukan secara ekstensif pada pohon “ajaib” ini,selama bertahun-tahun tapi kenapa kita tidak tahu langsung mengenai hal ini ? Jawabnya adalah : Begitu mudah kesihatan kita, kehidupan kita, dikendalikan oleh yang memiliki wang dan kekuasaan!

Salah satu perusahaan ubat terbesar di Amerika dengan aset jutaan dollar melakukan penyelidikan luar biasa pada pohon Graviola yang tumbuh dihutan Amazon ini. Ternyata beberapa bahagian dari pohon ini : kulit kayu, akar, daun, isi buah dan bijinya, selama berabad-abad lamanya telah menjadi penawar bagi suku Indian di Amerika Selatan untuk menyembuhkan : sakit jantung, asma, masalah berkaitan hati dan rematik.

Dengan bukti-bukti ilmiah yang minimum, perusahaan yang mengumpulkan dana dan sumber usaha manusia yang sangat besar bagi tujuan melakukan penyelidikan dan berbagai ujian. Hasilnya sangat menakjubkan. Graviola secara ilmiah telah terbukti sebagai agen pembunuh sel kanser yang berkesan !

Durian Belanda 3

Tapi… kisah Graviola hampir berakhir disini. Kenapa?

Dibawah undang-undang persekutuan, sumber bahan semulajadi untuk ubat adalah DILARANG dipatentkan.

Perusahaan menghadapi masalah besar dan mereka berusaha sedaya upaya dengan pembiayaan sangat besar untuk membuat klon tiruan dari Graviola ini agar ianya dapat dipatentkan sehingga dana yang dikeluarkan untuk penyelidikan dan ujian dapat dituntut dan bahkan mengaut keuntungan besar. Tapi usaha ini tidak berhasil kerana Graviola tidak berjaya diklon. Perusahaan gigit jari setelah mengeluarkan dana jutaan dolar untuk usaha penyelidikan mereka.

Ketika mimpi untuk mendapatkan keuntungan besar beransur-ansur pudar, kegiatan penyelidikan juga turut berhenti. Lebih parah lagi, perusahaan menutup projek ini dan memutuskan untuk TIDAK menerbitkan hasil penyelidikan ini.

Beruntunglah, ada salah seorang ilmuwan dari kumpulan penyelidik tidak sanggup melihat kekejaman ini terjadi. Dengan mengorbankan kerjayanya, dia menghubungi sebuah perusahaan yang biasa mengumpulkan bahan-bahan bersumberkan semulajadi dari hutan Amazon untuk penghasilan penawar.

Ketika para pakar penyelidik dari Institut Sains Kesihatan mendengar berita keajaiban Graviola, mereka mulai lakukan usaha penyelidikan. Hasilnya sangat mengejutkan. Graviola terbukti sebagai pohon pembunuh sel kanser yang berkesan.
The National Cancer Institute mulakan penyelidikan ilmiah yang pertama pada tahun 1976. Hasilnya membuktikan bahawa daun dan batang kayu Graviola mampu menyerang dan menghancurkan sel-sel jahat kanser. Sayangnya hasil ini hanya untuk keperluan dalaman dan tidak dihebahkan.

Sejak 1976, Graviola telah terbukti sebagai pembunuh sel kanser yang luar biasa pada ujikaji yang dilakukan oleh 20 makmal bebas yang berbeza.

Satu kajian yang dihasilkan oleh the Journal of Natural Products menyatakan bahawa kajian yang dilakukan oleh Catholic University di Korea Selatan, mendakwa bahawa salah satu unsur kimia yang terkandung di dalam Graviola, mampu memilih, membezakan dan membunuh sel kanser usus besar dengan 10,000 kali lebih kuat berbanding dengan Adriamycin dan terapi kemo!

Sebuah kajian di Purdue University pula membuktikan bahwa daun Graviola mampu membunuh sel kanser secara berkesan, terutama sel kanser: Prostat, Pankreas, dan Paru-paru.

Setelah hampir 7 tahun tidak ada berita mengenai Graviola, akhirnya berita keajaiban ini pecah juga, melalui informasi dari Lembaga-lembaga seperti disebutkan terdahulu.

Kisah lengkap tentang Graviola, dimana memperolehnya, dan bagaimana cara memanfaatkannya, dapat dijumpai dalam Beyond Chemotherapy: New Cancer Killers, Safe as Mother’s milk, sebagai bonus istimewa percuma terbitan Health Sciences Institute. Sekarang anda tahu manfaat durian belanda yang luar biasa ini. Rasanya manis-manis masam begitu menyegarkan. Buah yang 100% semulajadi tanpa sebarang kesan sampingan.

Sebarkan maklumat berharga ini kepada keluarga, saudara, sahabat dan teman yang anda kasihi.

WallahuAlam….
hasnulhadiahmad.com

Incoming search terms:
durian belanda,penawar kanser,ubat kanser usus,penawar kanser rahim,cara merawat kanser payudara secara tradisional,ubat tradisional kanser rahim,ubat kanser,durian belanda penawar kanser,ubat kanser hati,ubat penyakit kanser,penawar kanser usus,ubat tradisional kanser payudara,rawatan tradisional kanser usus,rawatan tradisional kanser prostat,ubat kanser rahim,durian belanda ubat kanser,ubat tradisional untuk kanser,rawatan kanser payudara secara tradisional,Ubat tradisional kanser,ubat cancer,rawatan tradisional kanser paru-paru,ubat tradisional kanser prostat,ubat untuk kanser usus,penawar kanser tulang,penawar sakit usus,rawat kenser,ubat kenser payudara,ubat tradisional kanser hati,ubat tradisional kanser tulang,ubat untuk rawatan cancer,cara merawat kanser usus,cara merawat kenser usus dn gambarny,obat kanser,penawar kanser prostat,petua menghilangkan kanser payudara,rawatan tradisional barah payudara,ubat kanser payudara,ubat tradisional barah payudara,apa obat kense rahim,apa obat untuk kense darah,bagaimana merawat penyakit kanser,buah bambangan kanser,cara cara merawat penyakit usus tersumbat,cara mematikan sel kanser,cara mengatasi kenser hati,cara merawat cancer usus,cara merawat kanser payudara,cara merawat kanser perut,cara merawat kanser usus tahap 3,cara merawat ketumbuhan rahim alami,cara pengubatan tradisional barah hati,cara tradisional merawat kaser hati,cara untuk menghilangkan penyakit kanser payudara,cara untuk mengubati canser usus,cara-cara merawat kanser payudara,care brubat kanse payudara,daun herba utk kanser pangkal rahim,doa untuk menyembuhkan penyakit kanser,herba terbaik untuk kanser,herba ubat kanser,herba yang mematikan ketumbuhan,kanser usus cara ubati,kenser,kesan penemuaan ubat menyembuhkan kanser,khasiat durian belanda utk penyakit cancer,obat penawar kanser darah tradisional,penawar barah otak,penyembuh tradisional kanser otak tahap 3,perubatan tradisional ketumbuhan dalam kepala,petua kanser,petua tradisional merawat kanser payudara,petua ubati kanser,petua untuk mengubati penyakit kanser pangkal rahim,rawatan tradisinal untuk kanser pronstat,rawatan tradisional kanser payudara,tips mknan&ubat tradisional untuk sembukan skit paru2,tumbuhan herba menyembuhkan kanser payu dara,tumur otak dan penawarnya,ubat barah,ubat kampong kancer paru paru,ubat kampung kenser rahim,ubat kangker payu dara,ubat ketumbuhan,ubat mengecutkan ketumbuhan payudara,ubat paling berkesan untuk barah paru paru,ubat penyakit kanser usus,ubat rawatan usus,ubat tradisi ketumbuhan paru paru,ubat tradisional untuk kanser payudara,ubat tumor,ubat ubat kanser tradisional,ubat untuk kanser,ubat untuk kanser payudara,agakha obat untuk kanser usus jawapan,apa ubat baik utk kensa dlm leher,apa ubat keser,Apa ubat tridisi orang kampung mengenai penyakit kanser usus perut,apakah rawatan terbaik bagi kanser pankreas,bagaimana nk menghilangkan kanser leher,barah otak ubatnya,betul kah cancer tidak ada ubat,bolehkah kanser usus di sembuhkan dengan ulaman,bolehkah pesakit kanser makan jamu tradisional,bolehkah serbuk arang mengubati kanser usus,buah bagi merawat kanser otak,buah mematikan sel kanser otajt,Buah pembunuh sel kenser,buah untuk menyembuh kn sel2 barah kanser rahim,canser usus,cara alami mengubati cancer payu dara,cara berubat kanser darah,cara bunuh penyakit kanser usus secara semulajadi,cara cara mengubat penyakit kanser jantung,cara cara menyembuhkan kanser,cara cara menyembuhkan kanser perut,cara cara rawatan kanser usus,cara kecutkan kanser payudara,cara kurangkan sakit barah payudara,cara matikan sel kanser,cara megubat cencar,cara megubati kanser,cara membunuh sel kanser,cara menbunuh ketumbuhan di perut,cara mencegah kanser,cara mencegah kanser otak,cara mencegah kanser paru-paru,cara mencegah kanser payudara alami,cara mengatasi kanser,cara mengatasi penyakit kanser,cara mengelakkan pertumbuhan kanser payudara secara alami,cara menghilangkan kanser darah tradisional,cara mengubati kanser rahimelalui rawatan tradisoonal,cara mengubati sakit kenser payudara,cara menhilang kan kenser payudara,cara menyembuhkan penyakit kanser,cara menymbukn kanser lehar stage4,cara menymbukn kanser stage4,cara merawat barah otak tahap 2,cara merawat kanser,cara merawat kanser payudara cara tradisional,cara merawat penyakit kanser,cara mujarab ubati ketumbuhan dalam badan,cara paling efektif untuk membunuh sel kanser,cara perubatan tradisional mengubati kancer,cara rawat kanser,Cara rawatan kancer mulut secara tradisional,cara rewat tradisional kanser tulang,cara sembuh ketumbuhan,cara sembuhkan ketumbuhan,cara semulajadi untuk sembuh dari kanser hati,Cara tradisional mengubati kanser usus,cara tradisional merawat kanser usus,cara tradisional untuk kanser hati,cara ubat kanser rahim,cara2 buat jus durian belanda tuk kanser,cari rawatan kampung ketumbuhan rahim,Cegah kanser payudara secara tradisional,daun boleh hilangkan kenser payu dara,daun tradisional hilangkan penyakit kanser,doa amalan pesakit kanser,doa elak kanser perut,doa pengubat kanser perut,doa sembuh canser yg mujarab,doa sembuh penyakit kanser rahim,doa untuk hilangkan kanser,doa untuk penyakit kanser,doa yang boleh bunuh sel cancer tahap 4,doa2 untuk menyembuh kanser mulut,Harba ketumbuhan di kepala,herba apakah yang paling mujarab menyembuhkan pelbagai penyakit,herba kanser,herba kanser usus,herba masalah kenser rahim,herba mencegah barah usus,herba mujarab kanser usus,herba paling mujarab membunuh sel kanser,herba penyakit kanser,herba ubatan,herba untuk kanser mulut,herba untuk kanser rahim,herba untuk kenser,herba untuk merawat kanser,herba yang berkesan untuk membunuh sel tumor paru paru,herba yang boleh menyembuhkan ketumbuhan dbhgian bwah perut,herba yang paling berkesan menyembuhkan kanser,kancer rahim dan ubat tradisional,kanser dara ubat tradsinol,kanser usus tahap 2,kenser hati cra nak ubat nya,kenser paru tahap3,kenser rahim,kenser usus,khasiat pL jus durian belanda rawat ketumbuhan pada payudara,matikan akar kanser,matikan kanser dalam perut,mematikan sel kanser jahat,mencegah kanser payudara dengan rawatan tradisional,mengatasi brees kenser tahap 4,mengubati kanser paru-paru,merawat barah usus,merawat kanser kulit secara alami,merawat kanser usus besar tradisional,merawat ketumbuhan di tekak,merawat penyakit cancermo,merawati kancer usus secara tradisional,obat alami sakit barah payudara,Obat herba kanser,obat kanser payudara,obat kenser perut,obat keser payudarah,obat knser,obat tradisional kanser,obat tradisional kenser payudara,obat untuk barah payudara,obat untuk merawat penyakit kanser tahap 4,penawar buat pesakit barah otak,penawar canser darah,penawar kanser islam,penawar kanser otak,penawar kanser pankreas,penawar kanser payudara,penawar kanser usus tahap 4,penawar kanset,Penawar ketumbuhan di otak,penawar penyakit kanser,penawar penyakit kanser payudara,penawar tradisional barah usus,penawar tumor,penawar untuk kenser usus,pengubat kanser,pertua merawat kenser di leher,perubatan islam untuk kanser,perubatan tradisional akar kayu mencegah kenser payu dara,perubatan tradisional kanser prostat,perubatan untuk kanser prostat,pesakit barah,petua durian belanda,petua hapuskan penyakit kenser,petua hilangkan kanser,petua hilangkan ketumbuhan,petua hilangkan tumor malaysia,petua kampung ubati otak,petua kanser hati,petua kecutkan sel kanser payudara,petua menghancurkan sel kanser,petua mengobati ketumbuhan,petua mengubati penyakit kenser,petua menyembuhkan kanser,petua merawat kanser payudara,petua merawat kanser rahim,petua merawat kenser,petua merawat masalah usus,petua merawat penyakit barah otak,petua merawat penyakit kenser payu dara,Petua nk sembuh kn kanser payudara,petua rawatan islam sakit kepala,petua tradiasional kanser hati,petua tradisianal untuk kenser hati,petua tradisional barah,petua untk hlang kn cancer payudara,petua untuk matikan kanser prostat,petua untuk sakit censer usus,petua untuk sembuhkan ketumbuhan dalam otak,prnawar peyakit kenser,punca penyakit kanser usus,pusat rawatan warisan tradisional sembuhkan penyakit,ramuan herba cegah barah,rawat kanser kolon secara semulajadi,rawat kanser paru paru,rawat kanser payudara secara tradisional,rawatan cancer tradisional,rawatan kampung untuk kanser prostat,rawatan kanser payudara tahap 4,rawatan kanser payudarah secara alami,rawatan kanser secara tradisional,rawatan kenser cecara tradisianal,rawatan tradisional kanser,rawatan tradisional kanser otak,rawatan tradisional kanser tulang,rawatan tradisional kanser tulang dan saraf,rawatan tradisonal kanser,rawatan trafisional pesakit kanser,rawatann paling Mujarabb untuk kanser payudara,sakit kense apa obat,sembuhkan kanser tulang,semulajadi rawat sakit usus besar,surah untuk sembuhkan penyakit usus perut canser,teh durian belanda untuk ketumbuhan usus,ubat alami kanser prostat,ubat alternatif kanser,ubat barah hati,ubat barah hati tradisional,ubat barah otak,ubat barah postat,ubat cancel,ubat cancer paling mujarab,ubat cancer rahim,ubat cegah kanser,ubat for canser breast,ubat herba kanser,ubat herba untuk kenser rahim,ubat kampung ketumbuhan dipayudara,ubat kampung untuk barah otak,ubat kampung untuk kenser,ubat kampung untuk merawat pelbagai kanker,ubat kancer usus,ubat kanker,ubat kanker perut,Ubat kanser kolon,ubat kanser paling mujarab,ubat kanser servik,ubat kanser terbaikk,ubat kanser tradisi,ubat kanser tradisional,ubat kanser tulang,ubat kanser yang paling mujarab,ubat kensel usus,ubat kenser payu dara,ubat kenser tulang,ubat ketmbuhan,ubat kg gambar sakit usus,ubat kurangkan tumor,ubat mujarab kenser payudara,ubat mujarab penyembuh kanser payudara,ubat mujarab tradisional penyakit kanser payudara,ubat penawar kanser,ubat penawar sakit canser,ubat penawar usus,ubat penyakit barah otak tradisional,ubat penyakit cancer,ubat penyakit kanser usus tahap 4,ubat penyakit leukemia,ubat penyakit usus,ubat prostat di malaysia,ubat rawatan ketumbuhan kepala,ubat sakit kanser,ubat sakit kanser usus,ubat sakit perut,ubat sembuhkan kenser payudara,ubat semuajadi kenser darah,ubat semulajadi kanser udus,ubat terbaik tangani kanser,ubat terbaik untuk kanser rahim,ubat tradisinol kanser payudara,ubat tradisional cegah kanser,ubat tradisional k,ubat tradisional kancer paru2,ubat tradisional kanser darah,ubat tradisional kanser usus,ubat tradisional penyembuh kansel tulang,ubat tradisional untuk canser hati,ubat tradisional untuk cegah kanser payu dara,ubat tradisional untuk kanser paru2,ubat tradisional yang mujarab untyk pesakit kanser payudara,ubat tradisona untuk penyakit barah dada,ubat traditional masalah usus,ubat ubatan untuk barah,ubat untok sakit usus,ubat untuk barah paayu drah,ubat untuk kanser otak,ubat untuk kanser paru-paru,ubat untuk kanser payudara tahap 3,ubat untuk sakit kanser,ubat untuk sembuhkan ketumbuhan,ubat-ubat kanse,ubatan tradisional barah hati,ubatan tradisional untuk kanser,ubatan tradisonal penyakit kancer,UBATI KENSEN PAYU DARA,ubatkanserotak,ubt tradisional untuk kanser otak,uvat kancer usus
{ 28 comments… add one }
  • MindaKini May 17, 2013, 9:39 pm

    Betul tu memang banyak kebaikkan durian belanda nie, tak percaya cubalah :)
    MindaKini recently posted..Fakta Tentang Durian BelandaMy Profile

  • Bedak Arab May 18, 2013, 9:55 am

    Memang sedap durian belanda ni tapi susah nak dapatlah pula..
    Bedak Arab recently posted..Kebaikan Susu Lebah – Royal JellyMy Profile

    • Qudus July 22, 2015, 12:04 am

      Sila dapatkan durian belanda dengan puri asli kelantan di talian 019-9904502

  • Travel Zoom May 20, 2013, 12:00 am

    Pernah juga makan buah nie dulu memang sedap, tapi tak tahu lah pula byk khasianya
    Travel Zoom recently posted..Travel and Trip InsuranceMy Profile

  • tentera jepun July 27, 2013, 2:42 pm

    Sekarang ……1 kilo buah ni dah mencecah RM 10/kg

  • fisya83 October 24, 2013, 1:41 pm

    Assalamualaikum..

    sy nk tnye cmne cara utk mkn durian belanda ni utk merawat kanser otak..
    please answer me..URGENT..

  • Ll December 6, 2013, 10:19 am

    Adakah ubat ini benar membantu memberhentikan kanser cell dari terus aktif ? Ada testimoni atau bukti buah ini membantu pesakit kanser sembuh ? sedang mencari penawar untuk kanser hati stage 4. Harap dapat beri penjelasan. Boleh contact sy yanacool2001@yahoo.com

    • Qudus July 22, 2015, 12:08 am

      Kami mempunyai banyak produk berkaitan durian belanda…sila hubungi saya di talian 019-9904502 qudus

  • KHai January 20, 2014, 11:01 am

    Informasi yang sangat menarik untuk di ketahui bersama… Bagi anda yang ingin mengetahui ubat yang mampu merawat dan mencegah pelbagai jenis penyakit kanser yang dialami anda dengan cara yang selamat serta terbukti berkesan anda bolehlah layari website di bawah ini sekarang…

    http://bit.ly/ubatkanser

  • Shafiq March 18, 2014, 8:05 pm

    Saya pun suka makan durian belanda ni. Rasanya masam manis. Sangat sedap dinikmati ketika cuaca panas !

    • Qudus July 22, 2015, 12:08 am

      Kami mempunyai banyak produk berkaitan durian belanda…sila hubungi saya di talian 019-9904502 qudus

  • adham October 2, 2014, 7:37 pm

    terimaksh atas info yg telah saudara beri..sy bapa pd sorg anak yg menghadapi kanser darah(pre b all),,amat sukar utk sy menilai keberkesanan buah durian belanda tersebut, ini di sbd kan sy tidak dan pernah memberi anak sy memakan buah tersebut..ada antara hamba allah telah mencuba dan telah berhasil utk mengawal dan hilangakan terus kuman kanser ini tlg berikan komen anda!!!

    saya tunggu komen anda/adhamkharis68@gmail.com

    • Mahfuz November 3, 2014, 4:19 pm

      Anak saya disahkan mengidap cancer tulang.. Saya harap buah ini dpt menyelamatkan tulang anak saya itu dengan izin Allah..

      • HambaNya November 27, 2014, 10:15 pm

        InsyAllah boleh. Mkn buah.. Dan amalkan solat tahjud hajat mlm n baca yasin. Sihat sakit dtg drNya. Minta padanya. Allah uji hambanya untuk lihat iman n takwa hamba2Nya.. Untuk anak doa ibulah sbg penawarnya. #InsyAllah.

      • Qudus July 22, 2015, 12:05 am

        Kami mempunyai banyak produk berkaitan durian belanda…sila hubungi saya di talian 019-9904502 qudus

    • Ustaz Man September 1, 2015, 12:01 pm

      Cara hendak ubat kanser..antaranya.ada pantang larangnye dan ada benda yg kena makan..maklumat lanjut sila baca Pages saya Puri Durian Belanda MAHER.Terima kasih

      • Ramlee Zainuddin January 5, 2016, 11:43 am

        Assalamualaikum, saya dari Brunei menghilangkan penyakit yang disyaki kanser dan ukuran sel nya sangat besar.

        Saya minta tolong Allah melalui tuan untuk membantu saya.

        No telp saya +673 710 4898

        Terima kasih. Assalamualaikum

      • jukri jo February 12, 2016, 12:20 pm

        Macam mana cara untuk makan buah ni..kena campur apa?..kawan sya mengalami kanser usus..boleh jelaskan?

  • ummi December 3, 2014, 2:26 pm

    Thankz atz info.slme niey sy mkn..tpy xtaw r plox bnyk khasiat.ibu sy mnghidap pnykit knser air dlm pru2..

    • Qudus July 22, 2015, 12:06 am

      Kami mempunyai banyak produk berkaitan durian belanda…sila hubungi saya di talian 019-9904502 qudus

  • Dr Wan July 10, 2015, 11:47 am

    Gabungan rawatan terbaik secara holistik utk pesakit kanser (semua jenis kanser & leukemia).Pusat Rawatan Fitrah Healthcare Centre 0196676236 -Dr Wan

    • Qudus July 22, 2015, 12:09 am

      Kami mempunyai banyak produk berkaitan durian belanda…sila hubungi saya di talian 019-9904502 qudus

  • farah November 30, 2015, 12:07 pm

    Asslmmualaikm..sy pn.frh dri muar johor..sy nk tnye tiada kesan ngtif ke jika mkn durian belanda utk knser usus thap 3??cntoh kbnyk kn ubt mmberi effect kpd buah pinggag..adkah durian belanda tiada effct kpd usus??

  • zuhairi December 5, 2015, 8:29 pm

    Slam…sy ada menjual herba warisan yg mampu menyembuhkan kanser dan pelbagai jenis kanser..tahap 1 tahap 2 tahap 3 tahap 4.sebulan akan turun sebanyak 60 hinga 80 militer or 0.6 cm atau 0.8 cm.ubat saya.andai 4 cm sel ketumbuhan kanser.bajet 6 bulan untuk sembuh sepenuh nya.andai 8 cm ketumbuhan.bajet 8 hinga 10 bulan untuk sembuh sepenuh nya.insya allah.

    memusnahkan dan mematikan sel sel kanser.. harga cuma rm150 tetapi herba warisan ini terlalu berkesan dan saya jamin tuan tuan dan puan puan akan terkejut dengan rawatannya yang cepat dan selamat untuk sembuh…daun daun herba warisan terpilih memang tidak akan jumpa di mana mana.percaya lah..
    ..
    .merawat dan membaik pulih…jangan biar sehinga terlewat..jangan biarkan hidup derita..selagi boleh rawat lebih baik di rawat..hutan belantara kita tersembunyi sejuta 1 rahsia…herba ini amat amat mujarab..jangan biar derita membunuh kehidupan anda.ramai yang dah berjaya sembuh dengan produk sy call saya xpun msg xpun wasap sy 0174687570 mohd zuhairi… sy cma bntu membantu…sy tidak sangup tngok org dpn mata sy sengsara xpun di ragut nyawa…penawar nya telah ada…hubungi sy secepat munkin Orang yang tiada penyakit kanser andai nak amal kan herba saya ini pun boleh…jadikan amalan harian untuk menjaga badan dan membuang toksid…orang ada kanser…saya akan membantu merawat hingga sembuh

    Saya juga akan membantu anda memberi nasihat dan motivasi..ramai pesakit sy sudah sembuh.anda bila lagi….hubungi atau wasup kan saya dengan segera.0174687570 mohd zuhairi

    NAMA SYARIKAT SAYA…..JUTAWAN HERBS NO PENDAfTARAN SYARIKAT SAYA PG 0346818-W NAMA PEMILIK MOHD ZUHAIRI BIN NOORDIN

  • pyan December 26, 2015, 6:33 pm

    sy mengidap kanser buah pinggang sebelah kanan… ada kesan sampinagan x?

  • pyan December 26, 2015, 6:34 pm

    sy mengidap kanser buah pinggang sebelah kanan… ada kesan sampinagan x?

    0135677368

  • rais January 14, 2016, 2:58 am

    saya mempunyai kawan yang menghidap penyakit kanser di jantung. Adakah buah ni dapat membantu. Adakah ia telah trbukti ia adalah penawar penyakit kanser. Jikalau ia btul bagilah saya tip mnolong kwan saya.

  • mizi February 2, 2016, 10:16 am

    Sharing dari saya sebagai alternatif dan usaha dalam merawat penyakit kanser dan masalah kesihatan yang lain.. Jom tonton dan Like video ini..

    https://www.youtube.com/watch?v=QClZFUDD3nE

Leave a Comment

CommentLuv badge