≡ Menu

Subhanallah!! Makkah Dan Madinah Paling Terang Dari Angkasa Lepas

Mekah Dan Kaabah Pusat Bumi

SUBHANALLAH!! Seorang angkasawan Russia semalam berkata, bandar suci Makkah dan Madinah adalah yang paling terang dan cantik apabila dilihat dari angkasa lepas.

Angkasawan berkenaan memberitahu demikian kepada pelajar Arab Saudi yang menyertai program Persatuan Kembara Angkasa Lepas semalam.

“Ketika berada di angkasa lepas, kami tidak berdepan dengan masalah untuk merakam gambar bandar raya di bumi pada siang hari.

“Tetapi, sebelah malam, ia begitu rumit dan anda perlu menggunakan teknik khas. Namun, saya berjaya merakam gambar beberapa bandar waktu itu. “Yang mengejutkan saya, ialah Makkah dan Madinah begitu terang berbanding bandar lain di seluruh dunia ketika waktu malam,” kata angkasawan Anatoly Ivanishin.

Menurutnya, bandar lain tidak begitu jelas ketika itu tetapi pemandangan Makkah dan Madinah begitu menakjubkan dan tidak diduga. Sumhanallah…

Wallahua’lam….
hasnulhadiahmad.com

Incoming search terms:
gambar bumi dari angkasa lepas,pemandangan angkasa lepas,gambar angkasa lepas,bandar paling bercahaya,angkasa lepas gambar,PEMANDANGAN MEKAH,mekah dan madinah,gambar SUBHANALLAH,gambar mekkah dan madinah yang paling terang di duni,gambar mekah di siang hari,gambar mekah dari angkasa lepas,gambar kaabah bercahaya,gambar di angkasa lepas,gambar baju modern serta warna yg bagus,foto di mekkah madinah,wallpaper angkasa lepas
{ 5 comments… add one }

Leave a Comment

CommentLuv badge