≡ Menu

Subhanallah!! Makkah Dan Madinah Paling Terang Dari Angkasa Lepas

Mekah Dan Kaabah Pusat Bumi

SUBHANALLAH!! Seorang angkasawan Russia semalam berkata, bandar suci Makkah dan Madinah adalah yang paling terang dan cantik apabila dilihat dari angkasa lepas.

Angkasawan berkenaan memberitahu demikian kepada pelajar Arab Saudi yang menyertai program Persatuan Kembara Angkasa Lepas semalam.

“Ketika berada di angkasa lepas, kami tidak berdepan dengan masalah untuk merakam gambar bandar raya di bumi pada siang hari.

“Tetapi, sebelah malam, ia begitu rumit dan anda perlu menggunakan teknik khas. Namun, saya berjaya merakam gambar beberapa bandar waktu itu. “Yang mengejutkan saya, ialah Makkah dan Madinah begitu terang berbanding bandar lain di seluruh dunia ketika waktu malam,” kata angkasawan Anatoly Ivanishin.

Menurutnya, bandar lain tidak begitu jelas ketika itu tetapi pemandangan Makkah dan Madinah begitu menakjubkan dan tidak diduga. Sumhanallah…

Wallahua’lam….
hasnulhadiahmad.com

Incoming search terms:
gambar bumi dari angkasa lepas,gambar angkasa lepas,angkasa lepas gambar,walpaper mekkah bercahaya,gambar mekah terkini,gambar bandar mekah,bumi dari angkasa,pemandangan di angkasa lepas,MENAKJUBKAN! - MAKKAH MADINAH PALING TERANG DARI ANGKASA LEPAS,mekkah madinah bercahaya dari angkasa,pemandangan kaa,mekkah bercahaya dari angkasa,mekah gambar dari angkasa,mekah dari angkasa lepas,mekah bercahaya dari angkasa lepas,Mekah & Madinah Adalah Tempat Paling Terang dilihat dari Angkasa Lepas,Makkah dan madina gambar yang cantik,Kaabah bercahaya waktu malam,gambar dari angkasa lepas,gambar di angkasa lepas,gambar kaabah,gambar makkah malam hari,gambar mekkah dan madina di angkasa lepas,gambar pemandangan angkasa lepas,angkasa lepas wallpaper,kaabah bercahaya dr angkasa,kaabah bercahaya dari angkasa

{ 3 comments… add one }

Leave a Comment

CommentLuv badge